Thread UnlockedNon Sticky Thread

glupost

Comment on Turnir_zupa
Anonymous
Reply to this PostReply with Quote to this Post

Re: glupost

Posted: 11 Jul 2008 [00:50 UTC],
more kopile slavsko dan ti ja ebil majkati tebe sluçajno aleksandar makedonski şto gi sakaş oılku makedoncive praşaj ja sluçajno mozit i nijazi da te naprajl. neti e sram şto pişiş vakvi gluposti zupa juruci ziveat i ja se i milo mie şto sum turçin a ti pukni od maka
postoi teritorija

postoi

Posted: 07 Jun 2008 [18:51 UTC],
Postoi teritorija na koja se naseleni torbeshite,i nie sme kako kurdite,ne ima vo zapadna makedonija,juzno kosovo i severo istocna albanija,no Izvinete-vo Zupa ima turci ,vo labunishta albanci,potoa goranci i na red kasha popara........ne se znae koj e sto i kako se izjasnuva,ama jas mislam deka treba da se ostavi sekoj sto misli kako saka da se izjasnuva
Mozda e vistina ili ne???????

Aw:Baranjeto na drzavata Torbeska

Posted: 07 Jun 2008 [10:31 UTC],
Dvajca Drugari ja brale nivnata Drzava Torberska.
Barajki ja vo Evropava eden den stignale vo Skandinavskiot poluostrov.
Od Svecka patuvajki zimno-vreme stignale do eden Granicen premin koj bil oznacen so edna tabla koja bila malku pokriena so SNEG.
Dvajcata ja pogledale koga citatt na tablata pisuvalo ORBESKA se zbunale koga go videle toi i Izvikale ja NAJDOVME.
Koga edniot go ocistil Snegot od Tablata ne pisuvalo TORBESKA nego NORVESKA.
Glejajte site od Zupa Slucajno dane ja najdete negde.
Ako Slucajno nekoj ja najde neka odma napise da znaeme kade se naogja.
Pozdrav i poraka:
Otvorite nekoja posebna stranica i za Vicovi tuka nema Kavgi.
Anonymous

Re: glupost

Posted: 04 Jun 2008 [10:18 UTC],
Do gospodinot makadonec musliman, no da znaes deka i ti si TURCIN,ako mislis deka ne si,ne grizise jas ke te poturcam tebe,taka da znaes nevospitano "MALECKO DETE".a sto se odnesuva do gradonacalnikot,za da mozes da zboruvas za nego,ke ti trebat uste mnogu mnogu godini da porasnes i da se steknes so zdrav razum i da znaes kako i koga da go upotrebis.Za negoviot sin i negovite kerki ne mozes nikogas da bides kako niv,ti treba uste mnogu da ucis,da sozrevas,da citas mnogu mudri knigi,da znaes kako da razmisluvas ,da znaes kako da pocituvas i mnogu dr.nesta,za da bides i ti eden den mudar covek.Kako sto gledam spored tvoeto pisuvane,go gledam kakov karakter si imal.Imaj na um deka tvojot karakter e tvoja sudbina.Mozam samo da ti recam:zboruvaj poleka,no misli brzo.Ne kazuvaj za nekoj nesto koga i ti samiot nemas cista sovest.Ne go zboruvaj ona sto ne sakas i za tebe da go zboruvaat.PA razmisli,znam deka nema da ti se dopadne ova no toa e vistinata,znam deka mnogu ke te zdoboli,no toa e toa.Kendine iyi bak.Hoscakal .
ej ti Brat od Nijazi Limanov

Aw: glupost

Posted: 03 Jun 2008 [21:12 UTC],
ako se osekas ti MM_togas bidisi_Dokazini.

Ostavigi drugite da odlucat za sebe a ako misles da si MM Togas bidi toj FRAER i naredi EDEN KRST,
Pa mozda togas tvojte MM ke te Pofalat.
MM e IZDAJNIK mozam so polna usta da go recam.

Setise malku vo ova demokratija uste baras MM ti places za Noz aj sozdravje oti i selam nemoza da ti da.
makedonec musliman

glupost

Posted: 18 May 2008 [10:54 UTC],
ona sto imat pisano so golemi bukvi i sto kazuat nogu zakoni za forumov,neka se naucet pravopisno da piset pa posle da treset gluposti.zupa nikogas nemat da ojt napred duri traet ona turskana bolest i duri ve lazet na izborive mie sme turci glasajte zanami,so dve turski znamina take se lazet narodot vo zupa.GRADONACALNIKOT KAZUVAT NIE SME TURCI SINMU PARVOSLAVNA DEVOJKA CERKITE BETER.Mislite malu razbuditise mie sme MUSLIMANIzboruvame makedonski I ZATOA SME MAKEDONSKI MUSLIMANI KAKVI TURCI NEMAT TURCI VO ZUPA OSVEN ONIE JURUCINE OD G.ZUPA

Recent posts

View More...